januar 16

Leif B. Johansen ny tovholder på genbruget

Leif b Johansen beskåretI dag overdrages ansvaret for Røde Kors Hørsholms genbrugsaktiviteter fra Michael Clausen til tidligere beredskabschef Leif B. Johansen.

Et markant hjælpe-gen har drevet Leif B. Johansens 44 år på arbejdsmarkedet til at handle om at være  brandmand, indsatsleder og beredskabschef i Hørsholm Kommune. Det samme hjælpe-gen må have spillet en rolle, da Leif allerede som 16-årig meldte sig ind i Røde Kors og blev en særdeles aktiv frivillig.

Da Leif B. Johansen i 1997 blev udnævnt til beredskabschef i Hørsholm Kommune, og da beredskabschefens arbejdsopgaver over de næste seks år voksede voldsomt i omfang, måtte han træffe et vanskeligt valg. Det blev til en 16 år lang orlov fra det frivillige arbejde i Røde Kors Hørsholm, hvor Leif kort forinden var med til at løbe genbrugsbutikken på Usserød Kongevej i gang.

Det må vel nærmest betegnes som et af tilværelsens luner, at Leif B. Johansen i sommeren 2018 forlod jobbet som beredskabschef, og at den hidtidige leder af Røde Kors Hørsholms genbrugsaktiviteter, Michael Clausen i samme moment begyndte at overveje sin exit fra Røde Kors Genbrugsbutik og Røde Kors Møbler.

Vagten som leder af genbrugsaktiviteterne skifter som sagt i dag, onsdag, men det sidste ord i denne sag er ikke sagt. Som optakt til lokalafdelingens generalforsamling den 21. februar 2019 vil Michael Clausen fortælle om, hvordan en gennemsnitlig Røde Kors Butik på ganske få år med 200 frivilliges indsats blev udviklet til at være landets største genbrugsaktivitet i Røde Kors med et årligt overskud på seks millioner kroner.

 


Tags


Kunne dette også være interessant?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}