juni 10

Chauffører/medhjælper søges til Møbelhus i Hørsholm

Vi leder efter frivillige chauffører (lille kørekort) til vores nye Røde Kors møbelhus i Hørsholm, som ønsker at være del af et godt socialt fællesskab med andre frivillige i den gode sags tjeneste.

Som chauffør er du en vigtig og afgørende person for at få vores vareflow til at fungere i både Møbelhuset og på vores møbellager.

Opgaverne er:

• Afhentning af donationer i Hørsholm Kommune og omegn, primært for vores Møbelhus, men også for vores Røde Kors butik på Usserødvej Kongevej 80 en gang i mellem 

• Udbringning af solgte møbler til køberne i den udstrækning de ikke selv kan afhente dem

• Opstilling af møbler i Møbelhuset

• Holde orden på møbellageret 

Du vil altid køre sammen med en anden person i vores Røde Kors varevogn, ligesom du får stillet de hjælpemidler til rådighed, som der skal til for at håndtere f.eks. spisebord eller sofa. 

Dig

Du kan se dig selv som en udadvendt og hjælpsom chauffør, og du vil gerne være en del af et fællesskab, der hjælper hinanden – og hvor der både er plads til grin, snak og alvor.

Du bestemmer selv hvor mange timer/dage om ugen du ønsker at være frivillig i Møbelbutikken.
Typisk er det ca. fire timer ad gangen, enten om formiddagen eller eftermiddagen.

Der er fri kaffe/te i løbet af din vagt og i løbet af året er der forskellige sociale arrangementer både i Møbelhuset og i selve Røde Kors Hørsholm. 

Ansøgning

Hvis du er interesseret – eller vil høre mere kan du kontakte bestyrelsesmedlem Antony K. Mærsk på: antmar@rodekors.dk eller på telefon: 24 28 44 49.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Røde Kors Hørsholm

Møbelhuset drives af Røde Kors Hørsholm, som er en afdeling under Røde Kors, og havde en årlig omsætning på 3.200.000 kri 2023.

Røde Kors Hørsholm har seks igangværende aktiviteter og donerer årligt ca. 8.078.000 kr. til katastrofer og nødlidende nationalt og internationalt.


Tags


Kunne dette også være interessant?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}