februar 8

Foredrag: Et øjenvidne beretter om den humanitære hjælpeindsats i krigsramte Ukraine

Kom og hør Julie Bergstrand-Christensens øjenvidneberetning om den humanitære hjælp i krigsramte Ukraine

Torsdag den 23. februar kl. 20 er den lokale Røde Kors afdeling vært for et foredrag om den humanitære hjælpeindsats i Ukraine.

Vi er glade for at det er lykkedes os at få Julie Bergstrand-Christensen til Hørsholm for at fortælle om sine oplevelser som delegat i krigsramte Ukraine. Hun er netop kommet hjem efter at have været udsendt siden maj 2022.

Julie er kommunikationskonsulent i Røde Kors Danmark for Europa og Asien, hun er uddannet journalist, har arbejdet for Ritzaus Bureau og har været tilknyttet Røde Kors som kommunikationskonsulent siden 2016 – primært med fokus på flygtninge og migranter i Danmark.

Julie har tidligere været udsendt som kommunikationsdelegat til Ungarn og Bosnien-Herzegovina. Allerede i en tidlig alder blev hun knyttet til Røde Kors som frivillig på Ungdommens Røde Kors’ ferielejre for unge.

Julie vil fortælle om de store udfordringer der er med at yde humanitær hjælp under vanskelige forhold i Ukraine og om hendes personlige oplevelser med befolkningen, som er internt fordrevet og kæmper for overlevelse.

Alle er velkomne! Deltagelse er gratis, men bindende tilmelding er nødvendig.

Sted: Sophielund Aktivitetscenter, Sophielund 25, 2970 Hørsholm

Dato: Torsdag 23. februar 2023 kl. 20:00

Tilmelding: Send e-mail til: jerry.ritz@rodekors.dk oplys navn og om man ønsker 1 eller 2 billetter. Herefter man vil modtage en bekræftelse som er adgangsbillet.   
Der er et begrænset antal pladser som fordeles efter ”først til mølle ”-princippet.

Julie Bergstrand-Christensen
Julie Bergstrand-Christensen

NB: Foredraget afholdes i forlængelse af den ordinære generalforsamling. Her er adgang for tilmeldte medlemmer og frivillige fra kl. 18.30.


Tags


Kunne dette også være interessant?

Kan du lide at skrive?

Kan du lide at skrive?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}