november 8

Kom til Åbent Hus: Røde Kors søger flere frivillige

Butikken 2V4A5267

Røde Kors Hørsholm har ambitioner for sit hjælpearbejde og søger derfor nye frivillige ildsjæle til styrkelse af alle afdelingens aktiviteter. Overvejer du at engagere dig i lokalt, frivilligt arbejde, kan du få et indblik i det lokale Røde Kors arbejde ved to Åbent Hus arrangementer den 13. og den 21. november i det nye Røde Kors Hus på Savsvinget 4D.

Røde Kors Hørsholm søger frivillige i alle aldre til at hjælpe med vore mange opgaver.
Blandt andet søger Røde Kors nye frivillige til Butikken og kontorarbejde i tilknytning til butiksdriften. Til butikken hører også det store møbeludsalg, som frivillige til kørsel og forefaldende arbejde og vagter på møbellageret.
Røde Kors søger desuden flere frivillige til arbejdet med flygtninge og integration. Vi søger frivillige som kunne tænke sig at være fast besøgsven for ældre og syge, og vi søger frivillige af den helt særlige støbning, som kan indgå i vores vågetjeneste.
Også Røde Kors Mødregruppe og strikke-fællesskabet Nørklerne kan bruge et tilskud af nye frivillige.

Ved Åbent Hus arrangementerne kan du møde repræsentanter for alle vores frivillige aktiviteter og få et indblik i, hvad der måske kunne fange din interesse og matche dine kompetencer og styrker.
Vi aftaler hvor meget tid du kan afsætte og afstemmer de gensidige forventninger.

Røde Kors Huset, Savsvinget 4D, HørsholmKom til et af de to uforpligtende informationsmøder i vores nye lokaler på Savsvinget, sidevej til Ådalsvej. Første gang mandag 13. november kl. 15-17. Anden gang torsdag 23. november kl. 19-21.

Adressen er Røde Kors Hørsholm, Savsvinget 4D stuen, 2970 Hørsholm.
Du behøver ikke at tilmelde dig på forhånd. Mød bare op og hør, hvorfor Røde Kors er noget for dig.

 


Tags


Kunne dette også være interessant?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}