marts 6

Oplev ukrainsk filmdrama og fællesspisning

Røde Kors Hørsholm har fået mulighed for at indbyde til visning af den ukrainske film, The Hamlet Syndrome. Efter forevisningen, som foregår i Lilletrommen, er der fællesspisning med ukrainsk tema. 

Efter filmen kan du møde aktivitetsleder Carina Mosbæk fra Røde Kors initiativet Venner Viser Vej som fortæller om arbejdet med ukrainske flygtninge i Hørsholm. Interesserede har også mulighed for at få en snak om hvordan man kan blive frivillig i Venner Viser Vej og gøre en forskel for flygtninge fra krigsramte Ukraine. 

OBS: Frist for køb af billet til fællesspisning er fredag d. 17. marts kl. 12.

Eminent  psykologisk drama

Et af det sidste års store filmfestivalsucceser er et eminent observeret psykologisk drama fra et lille teater i Ukraine, hvor en gruppe mennesker mødes for at fortolke scener fra Shakespeare og hele deres indre sår.

Få måneder før Ruslands invasion samles en gruppe unge på de skrå brædder for at øve sig på et stykke, der sammenfletter Shakespeares tragedie om Hamlet med skuespillernes egen turbulente virkelighed i et land, der har været under angreb siden 2014. Og ligesom Hamlet tumler Jaroslav, Kateryna, Rodion, Oksana og Roman også med deres egne traumer og eksistentielle spørgsmål. Fra krigsoplevelser ved frontlinjen i Donbas til et konservativt samfunds afvisning af ens seksualitet. Men på scenen kan deres indre liv få afløb i en helende proces, der byder på nogle uventede gennembrud - lige indtil den russiske invasion rammer.


Tags


Kunne dette også være interessant?

Kan du lide at skrive?

Kan du lide at skrive?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}