Røde Kors Butikken Hørsholm

Danmarks stærkeste genbrugsbutik skal have ny leder

Lederen af Røde Kors genbrugsaktivitet i Hørsholm har ønsket at træde til side inden for en overskuelig fremtid og lade friske kræfter komme til.  Røde Kors Hørsholm søger derfor en engageret leder af de to salgssteder, Butikken på Usserød Kongevej 80 og Møbeldepotet i Kokkedal Industripark 38.

Røde Kors genbrugsaktivitet i Hørsholm har gennemgået en stærk udvikling de senere år, som slet ikke er slut endnu. Butikken er omsætningsmæssigt den største Røde Kors butik i Danmark, med omkring 200 engagerede frivillige ledet af butikslederen med hjælp af otte dygtige afdelingsledere, som varetager den daglige drift med vagtplaner og lignende.

I en stillingsannonce i lokalpressen hedder det: “Butikslederen skal have interesse for og erfaring med ledelse af en større virksomhed. Genbrugsaktivitetens millionomsætning kræver, at lederen er i stand til at arbejde ledelsesmæssigt professionelt og at kunne afse meget tid til dette arbejde. Butikslederen skal sikre at genbrugsaktiviteten er et godt sted for frivillige at arbejde og for kunder at handle og forventes derudover at indgå i tæt samarbejde med andre ledere i Røde Kors organisationen lokalt og på landsplan.”

Butikslederen, den øvrige ledelse og alle frivillige arbejder ulønnet og deler et stort engagement for Røde Kors’ humanitære arbejde. Butikslederen er over for Røde Kors Hørsholms bestyrelse ansvarlig for, at de godkendte handlingsplaner udføres og at de lagte budgetter overholdes.

Den nye leder forventes at have stærke personalemæssige kompetencer, være udpræget salgs- og marketingorienteret, have stor empati og en god portion humor. Derudover skal vedkommende være resultat- og handlingsorienteret.

Er du interesseret i at blive butiksleder og videreføre den succesfulde genbrugsaktivitet i Røde Kors Hørsholm, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Jørgen Jørgensen, mobil 40137769 (fra 9. november), eller næstformand Ole Persson, mobil 26240472 for at høre nærmere om arbejdet.

Ansøgningen stiles til bestyrelsen for Røde Kors på adressen hoersholm.formand@rodekors.dk senest mandag den 26. november kl. 12.00. Tiltrædelse efter aftale.