marts 2

Røde Kors Hørsholm får ny formand

Efter 2 år takker Jessica á Rogvi af som formand for Røde Kors Hørsholm grundet ønsket om mere tid til familien.

Tomas Dyrbye overtager formandsposten efter Jessica á Rogvi.

Gennem sine to år som formand har Jessica arbejdet for at Røde Kors Hørsholm fortsat har kunne hjælpe socialt udsatte lokalt såvel som på nationalt og internationalt plan, og har blandt andet etableret samarbejde med Grønlands Røde Kors omkring et årligt bidrag til gennemførelse af diverse aktiviteter, sikret en fortsat stigende vækst i Butikken og Møbler, og implementeret en kommunikationsstrategi i afdelingen med særligt fokus på intern kommunikation.

“Jeg vil gerne takke bestyrelsens medlemmer og alle frivillige i Røde Kors Hørsholm for et positivt og givende samarbejde”, siger Jessica, og fortsætter: “Det har været en begivenhedsrig periode at være formand i, taget de hændte begivenheder i både Hørsholm afdelingen i betragtning og de internationale katastrofer, som Hørsholm også har bidraget til.. Heldigvis har vi i Hørsholm dels et stærkt hold frivillige, som altid er klar til at løse de udfordringer der kan opstå, når man er en frivillig hjælpeorganisation og dels et lokalt samfund, der støtter os med de mange flotte donationer til vores genbrugsbutikker.”

Jessica har været aktiv i Røde Kors Hørsholm i samlet 8,5 år, hvor de sidste to år naturligvis har fyldt mere:

“Jeg har derfor, omend det har været en svær beslutning, valgt at fratræde min bestyrelsespost, og holde en pause fra det frivillige arbejde. Nu glæder jeg mig til at have mere tid til familien.”

Ny formand med mange års national og international erfaring som Bestyrelsesformand og med frivilligt arbejde 

Tomas Dyrbye blev valgt ind som formand for Bestyrelsen på Røde Kors Hørsholms Generalforsamling torsdag d. 22. februar 2024.

Tomas har mere end 40 års international ledererfaring og været bestyrelsesformand i forskellige danske og udenlandske virksomheder. Han har også mange års erfaring med frivilligt arbejde fra blandt andet hans rolle som bestyrelsesmedlem i den Kongelig Dansk Yacht Klub og formand i Det Konservative Folkepartis Vælgerforening i Hørsholm. Tidligere har Tomas også været aktiv i bestyrelser for internationale skoler.

”Det frivillige arbejde er meningsfyldt og meget spændende. Røde Kors er i den sammenhæng enestående, da vi hjælper udsatte borgere i nær og fjern. I mit senior liv vil jeg gerne give mit beskedne bidrag til den sag. Kan vi gøre verden bare et lidt bedre sted for næste generation, så giver det stor mening”, siger Tomas.

Sammen med resten af Bestyrelsen kommer Tomas til at fortsætte arbejdet med at professionalisere Røde Kors Hørsholm yderligere, at styrke de lokale indsatsområder samt rekruttere frivillige, særligt indenfor ledelse og kommunikation i afdelingen.

Du kan læse hele referatet af generalforsamlingen her.


Tags


Kunne dette også være interessant?

Møde om tilskuddet til Grønland

Møde om tilskuddet til Grønland

God jul. Til alle

God jul. Til alle
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}