oktober 7

Røde Kors landsindsamling 2015

Røde Kors Landsindsamling 2015
4 friske piger er klar til at samle ind. (Foto: Jerry Ritz, Røde Kors Hørsholm)

Røde Kors landsindsamling den 4. oktober 2015 skabte rekord på to fronter. Vi samlede 166.041 kroner ind, som er det højeste beløb nogensinde. Vi havde rekordmange indsamlere på gaderne i Hørsholm, nemlig 280 i alt.

121 ruter måtte vi lave i forhold til lidt over hundrede i 2014. Vi er meget glade og taknemmelige over den store opbakning.

Røde Kors Landsindsamling 2015
Rungsted Private Realskole. Karen Dam, som er den der frivilligt koordinerer de mange hold, står yderst til venstre. (Foto: Jerry Ritz, Røde Kors Hørsholm)

Rungsted Private Realskole stillede igen i år op med kæmpe opbakning og 51 hold, der gik på gaden for at samle ind.

Se hele billedserien på Lokalavisen på dette link.

På landsplan blev der også slået rekord med en total indsamling på 25,5 millioner kroner. De mange indsamlede millioner får ikke lov til at samle støv. Allerede dagen efter, den 5. oktober, sendte Røde Kors 12,5 millioner kroner afsted til at hjælpe i Syrien, Grækenland, Yemen, Myanmar og Liberia. Også det hjemlige hjælpearbejde tilgodeses med støtte til projektet “venner viser vej” og besøgstjenesten i danske fængsler.

Røde Kors Landsindsamling 2015
Foto Jerry Ritz

Som Anders Ladekarl udtrykker det på sin Facebook profil:

“MILLIONER TAK. Danmark har i den grad bakket op om Røde Kors i dag. 25.500.000 kr gav I til vores hjælpearbejde. Det er det højeste beløb vi nogensine har samlet ind. Tak til de tusinder der har gået fra husstand til husstand med en indsamlingsbøsse – jeg håber at I alle fik en dejlig oplevelse. Og tak til alle jer der så generøst puttede penge i indsamlingsbøsserne. En fantastisk dag for Røde Kors.”

 


Tags


Kunne dette også være interessant?

Møde om tilskuddet til Grønland

Møde om tilskuddet til Grønland
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}