Røde Kors Hørsholm: Om os

I Røde Kors Hørsholm er vi tæt på 400 frivillige, der støtter lokalt i Hørsholm. Hørsholm er samtidig en af de afdelinger der økonomisk bidrager med store beløb til det samlede Røde Kors arbejde både lokalt og internationalt. Dette skyldes blandt andet vores velfungerende og succesfulde Røde Kors butik på Usserød Kongevej 80. Læs mere om Røde Kors butikkerne på dette link.

Butikkerne har succes af flere årsager:

  • Over 225 passionerede frivillige arbejder i butikken.
  • Borgere i nærområdet donerer salgbart tøj, legetøj, møbler og meget mere.
  • Mange kunder hver dag skaber dejlig travlhed og bidrager til vores humanitære arbejde.

Hvert år den første søndag i oktober afvikler vi den store landsindsamling. Sammen med overskud fra Røde Kors butikken og donationer året rundt er landsindsamlinger meget vigtige for Røde Kors.


Det internationale Røde Kors

Røde Kors er en NGO hvor flere end 17 millioner frivillige i 189 lande udgør kernen. Alene i Danmark er vi over 25.000 frivillige, heraf godt og vel 200 lokalt i Hørsholm.
Røde Kors har gennem sin 150 år gamle historie bygget på den samme idé. Vi hjælper mennesker i nød uden at skele til nationalitet, etnicitet eller religion.
Røde Kors er en neutral og upolitisk organisation, men vi har holdninger og taler de sårbares sag. Næsten 200.000 danskere støtter vores arbejde. Nogle giver et månedligt bidrag. Andre støtter os med et beløb, når katastrofen rammer. Vi sikrer, at jeres penge bruges fornuftigt, dér hvor de gør allermest gavn.