Røde Kors butikker

Røde Kors butikken
Usserød Kongevej 80

Telefon 45 57 22 02
TELEFONTID KONTOR KL.10 - 14 
alle hverdage samt lørdag 


Røde Kors Møbler
Kokkedal Industripark 38
Telefon 32 20 44 90
Tirsdag og torsdag kl. 14-18
Lørdag kl. 10-14

Genbrug med mening

Røde Kors butikken på Usserød Kongevej 80 har et stort udvalg i tøj, sko, møbler, legetøj, bøger, teknik, porcelæn, smykker og ting og sager til gode priser.

Hos Røde Kors Møbler i Kokkedal Industripark 38 finder du et større udvalg af møbler som sofaer, borde, reoler, stole med mere.

Tøj, bøger og andet kan afleveres direkte i Røde Kors Butik. Tøj kan også lægges i en af vore mange containere. Du finder containere i din nærhed på dette link. Større ting som møbler, afleveres bedst hos Røde Kors Møbler i åbningstiden der. Møbler kan eventuelt afhentes hos dig efter nærmere aftale med butikken.

Røde Kors Hørsholm butik 2015. Stor og flot med mange lækre varer. (Foto: Michael Clausen)

Røde Kors Hørsholm butik 2015. Stor og flot med mange lækre varer. (Foto: Michael Clausen)

Vi kan bruge alt dit gamle tøj – også selvom det er hullet eller slidt eller forvasket. Dit pæne genbrugstøj passer vi godt på og sælger videre i vores genbrugsbutik, mens tekstiler og meget slidt tøj sælges videre til genbrug i udlandet. Det tøj, som er i dårligst stand, kan genbruges som tekstilfibre i industriproduktion og blive til nye tekstiler.

Butikken 2V4A5267

Røde Kors Butikken er en stærk profil i lokalområdet. 230 frivillige arbejdede sidste år 60.493 timer i alt. Det svarer til at hver frivillig har ydet ca. 30.000 kr. til Røde Kors hjælpearbejde.

Der har været et stort fokus på det fysiske arbejdsmiljø med henblik på at skabe bedre arbejdsforhold for de frivillige.  

Brugen af Facebook som led i annonceringen af varer i butikken har været en succes med cirka 2.600 følgere og cirka 570.000 visninger.

Salget i butikken er i 2019 øget med 1 mio. kr. i forhold til 2019, fordelt med 0,5 mio. kr. på henholdsvis RK Butikken og RK Møbler. Dette til trods for at butikken har videregivet mange donationer til andre RK-afdelinger.

Der er indgået et samarbejde med Røde Kors Asylafdeling i Udrejsecenter Sjælsmark om leveringen til – og drift af en tøjshop, hvor familierne i centret kan få udleveret børnetøj til børn i alderen 0-17 år. 

Vil du være frivillig med os?

Hvis du vil være frivillig i Røde Kors genbrugsaktivitet i Hørsholm, kan du kontakte:

Lise Frimodt, bestyrelsesmedlem og frivilligkoordinator i Genbrug
Email