Logo_RGB 78Lær at yde førstehjælp i tide

 

Lær at yde førstehjælp

Lær at yde førstehjælp

Hvis du vil vide mere om førstehjælp hos Røde Kors i Hørsholm, kan du kontakte aktivitetsleder John Frese, mobil 20 94 19 71.

Det er af stor vigtighed, at vi kan hjælpe hinanden, når ulykken sker. Hvad enten det er et hjertestop eller en flænge i panden, kan du lære, hvad du kan gøre for at hjælpe.

Kurserne bliver afholdt i Hørsholm i vores lokaler på Savsvinget 4D, 2970 Hørsholm, med jævne mellemrum.

Tilmelding til kursus eller information om at blive instruktør, finder du på dette link.
Under “Se kurser” vælger du region og herefter den by, hvori du vil deltage.

Kurser for foreninger eller mødregrupper arrangeres gerne.
Kontakt aktivitetsleder John Frese på mobil 20 94 19 71.

Gennem teori og praktiske øvelser, lærer du livreddende førstehjælp ved hjertestop, samt almindelig førstehjælp ved mindre og større skader, chok-forebyggelse, sygdomme m.v.

Ved tilstrækkelig tilslutning, vil der blive gennemført kørekort-kursus  (obligatorisk ved erhvervelse af kørekort).

Sådan arbejdede vi med området i 2017:

Den hidtidige positive udvikling i antal afholdte kurser fortsatte i 2017. Der blev afholdt 42 kurser med i alt 356 deltagere.

Vi har igen haft tre aktive instruktører, som i 2017 har afholdt kurser i ”Førstehjælp for børn”, ”Brug af hjertestarter” og ”Livreddende førstehjælp”. Derudover har de afholdt velbesatte kurser i færdselsrelateret førstehjælp, som kræves for at tage kørekort, så her har især mange unge lært førstehjælp.

I 2018 ansættes endnu en instruktør, og antallet af kurser forventes derfor at ville stige. Førstehjælpsaktiviteten genererer et mindre overskud, hvilket bl.a. har muliggjort afholdelse af gratis kurser for vores egne Røde Kors frivillige.