januar 30

Vær med til at give afviste børnefamilier et perspektiv

afviste asylansøgere SjælsmarkMedmenneskeligt nærvær og social støtte for afviste børnefamilier i Udrejsecenter Sjælsmark

Røde Kors inviterer til informationsmøde om opstart af frivilligindsats for de afviste børnefamilier (asylansøgere) i Udrejsecenter Sjælsmark.

Mødet finder sted tirsdag den 6. februar kl 18.30 – 20.30.

De afviste asylansøgere bor i Sjælsmark i en periode op til udrejsen fra Danmark. Det er Kriminalforsorgen, der driver centret, og Røde Kors står for det sociale arbejde med de sårbare beboere.

Røde Kors ønsker med frivilligindsatsen at sikre, at beboerne mødes med medmenneskelighed, også som afviste asylansøgere. Vi kan hjælpe dem med at fastholde og udvikle et fremtidsperspektiv efter opholdet i Danmark.

Frivilligindsatsen skal etableres i centret og tænkes i første omgang som en social cafe, hvor beboere og frivillige kan mødes over kaffe og te og typiske café-aktiviteter som spil og kulturudveksling. Centret er ved at etablere flere aktivitetsrum, og beboerne efterspørger hjælp til at holde åbent i forskellige værksteder som tekstil og håndværk, kunst og kreativitet, sport og spil m.m.

Kom og hør mere om indsatsen i Sjælsmark til informationsmøde hos Røde Kors Hørsholm, Savsvinget 4 D, 2970 Hørsholm, tirsdag 6/2 fra kl 18.30 til 20.30

Tilmeld dig til informationsmødet her


Tags


Kunne dette også være interessant?

Møde om tilskuddet til Grønland

Møde om tilskuddet til Grønland
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}