juni 25

Maja Bilde – Årets Frivillig Hørsholm 2015

I Hørsholm Røde Kors er vi stolte og meget glade på aktivitetsleder Maja Bildes vegne! Maja fik tildelt Hørsholm Kommunes hæderspris “Årets frivillig 2015”. Det er så velfortjent.

“Både Bestyrelsen for Røde Kors Hørsholm og en gruppe af Røde Kors frivillige har indstillet Maja Bilde, aktivitetsleder for Røde Kors’ integrationsaktiviteter i Hørsholm, til prisen som Årets Frivillig i 2015. Udvalget som står for prisen Årets Frivillig i Hørsholm Kommune valgte at følge indstillingen af Maja Bilde, som modtog prisen onsdag ved et arrangement i kulturhuset Trommen. Prisen blev overrakt af Thorkild Gruelund (K), formand for Social- og Seniorudvalget”. (Kilde: sn.dk, Anna Törnqvist Jensen). Læs hele artiklen på dette link.

Maja blev fejret af mange på sin 75 års fødselsdag i Røde Kors huset. Her sammen med et par af de mange nye flygtninge, som ligesom alle de frivillige sætter stor pris på Maja. (Foto: Carina Mosbæk)
Maja blev fejret af mange på sin 75 års fødselsdag i Røde Kors huset. Her sammen med et par af de mange nye flygtninge, som ligesom alle de frivillige sætter stor pris på Maja.
(Foto: Carina Mosbæk)
Maja Bilde- Årets frivillig i Hørsholm 2015. (Foto: Jerry Ritz)
Maja Bilde- Årets frivillig i Hørsholm 2015.
(Foto: Jerry Ritz)

Tags


Kunne dette også være interessant?

Møde om tilskuddet til Grønland

Møde om tilskuddet til Grønland
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}