september 25

De har siddet i et træ i 5 dage. Uden mad. Uden vand

Denne lille familie i Buzi, Mozambique, overlevede cyklonen, men mangler nu alt. Foto: Benjamin Suomela/Finnish Red Cross
Denne lille familie i Buzi, Mozambique, overlevede cyklonen, men mangler nu alt. Foto: Benjamin Suomela/Finnish Red Cross

Storesøster, lillebror og deres mor, Amelia blev ramt af den voldsomme cyklon, der slog ned i Mozambique, hvor de bor.

Børnene og Amelia blev reddet af en frivillig fra Røde Kors. De blev ikke slået ihjel som så mange andre. De er i live, men deres hjem og alt hvad de havde er væk.

Det gør dem utroligt sårbare.

”Vi har mistet alt”, fortæller Amelia. ”Det eneste vi har tilbage, er det tøj, vi har på. Nu bor mine børn på et evakuerings-center. Her er nød og elendighed over det hele. Mine børn lider, det gør så ondt i mit hjerte”, fortæller hun.

Sammen skal vi hjælpe børn og deres voksne som dem, der pludselig er i fare uden akut nødhjælp, ly, beskyttelse, varme tæpper og noget at leve af. Sammen kan vi give dem det positive puf, der skal til, så de igen kan tage vare på sig selv på en værdig måde.

Du kan yde dit bidrag ved Røde Kors Landsindsamlingen søndag den 6. oktober. Enten ved at blive tilmeldt som indsamler – der er stadig ledige ruter – eller ved at have dit bidrag parat, når indsamlerne denne søndag ringer på hos dig.

Du kan tilmelde dig som indsamler her


Tags


Kunne dette også være interessant?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}