november 7

Røde Kors Hørsholm julehjælp til 80 børnefamilier

Røde Kors Julehjælp

Det er en stolt aktivitetsleder Maja Bilde, som i dag kan fortælle, at hele 80 familier i Hørsholm Kommune vil modtage julehjælp i år. Hun og bestyrelsen for Røde Kors Hørsholm vil derfor gerne sige tak til alle dem, der har bakket op om julehjælpen og som har gjort det muligt at give endnu flere børnefamilier en god jul.

”Vi ved fra de tidligere år, at det betyder rigtig meget for modtagerne, at de kan få råd til julemad og godter,” siger Jerry Ritz, der er bestyrelsesmedlem og kommunikationsansvarlig for Røde Kors, Hørsholm

Julehjælpen i Hørsholm er i år blevet givet i form af et gavekort på 800 kroner til COOP eller en julekurv, og Maja Bilde kan se, hvor stor en forskel det gør for de familier, som har modtaget den ekstra håndsrækning.

mary-ray-jUH2zCoQPCA-unsplash

Ansøgningsskema til værdigt trængende hentes lokalt

Julehjælpen er målrettet til værdigt trængende børnefamilier, der er på kontanthjælp, understøttelse eller andre ydelser og derfor har svært ved at få økonomien til at hænge sammen. Alle ansøgninger bliver fortroligt vurderet af kommunen, så man er sikker på at hjælpen går til de rigtige.

Ansøgningsskema til Røde Kors julehjælp kan hentes i Borgerservice på Rådhuset, Biblioteket i Trommen og i Røde Kors butikken på Usserød Kongevej 80. Ansøgningsskemaet skal afleveres i udfyldt stand på Rådhuset senest den 29. november. Ansøgerne får personligt besked om deres ansøgning er blevet godkendt og hvornår de kan afhente deres gavekort.

Røde Kors Julehjælp


Tags


Kunne dette også være interessant?

Møde om tilskuddet til Grønland

Møde om tilskuddet til Grønland
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}